Tandheelkunde Sweelinckplein
Home Praktijkinformatie Ons team Afspraak maken Inschrijven als patiënt Veelgestelde vragen >

 Praktijkinformatie

Tandheelkunde Sweelinckplein is onderdeel van Gezondheidscentrum Sweelinckplein. In 1997 is dit centrum opgericht op initiatief van tandartsen, artsen, fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen. Het gezondheidscentrum bevindt zich in Duinoord, tegen het Statenkwartier en Scheveningen aan. Op de hoek van de gezellige Reinkenstraat met leuke winkels en restaurants.

Eén locatie voor al uw zorg

Samen willen we u graag allround service kunnen aanbieden. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor goede tandheelkundige zorg en mondhygiëne, maar ook voor huisartsenzorg, fysiotherapie, flebologie, sportgeneeskunde en dieetkundige hulp. Ook hebben we de beschikking over een bloedafnamelab.

Tandheelkunde Sweelinckplein

Samenwerkingsverband van tandartsen, assistenten en mondhygiënisten. We bieden algemene tandheelkundige zorg, met als bijzonder aandachtsgebied de Uitgebreide Restauratieve Tandheelkunde.

070 – 345 50 40
info@tandheelkundesweelinckplein.nl
www.tandheelkundesweelinckplein.nl

Huisarts Verstappen

Dokter Verstappen is een ervaren huisarts die veel aandacht geeft aan kwaliteit, klantvriendelijkheid en service, maar ook aan samenwerking tussen de verschillende zorgverleners in het gezondheidscentrum. Hij is tevens sportarts.

070 – 363 06 20
dokter@dokterverstappen.nl
www.dokterverstappen.nl

Fysioplein

Deze praktijk is dé specialist in de regio Den Haag en Delft op het gebied van fysiotherapie en revalidatie bij gewrichts- en spierklachten.

070 – 345 11 09
info@fysioplein.nl
www.fysioplein.nl