Jacolien Wismeijer
tandarts

Ik ben Jacolien Wismeijer, tandarts bij Tandheelkunde Sweelinckplein. Mijn studie tandheelkunde heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Nadat ik in 2013 afstudeerde, heb ik in diverse tandartspraktijken in Den Haag gewerkt om verdere ervaring op te doen. Sinds september 2015 werk ik tot volle tevredenheid op het mooie Sweelinckplein.

De afgelopen jaren heb ik mij vooral verdiept in het behandelen van angstige patiënten. Op een laagdrempelige manier probeer ik mensen die angst hebben voor de tandarts op hun gemak te stellen, waardoor ze bereid zijn om mij te laten werken aan een gezond gebit.

Ook heb ik een nascholing gevolgd voor het behandelen van kinderen in de tandartsstoel, en voor het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen bij patiënten. Tot slot heb ik stage gelopen bij de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en van Erasmus MC in Rotterdam. Daar heb ik ervaring opgedaan in gecompliceerde operaties voor het verwijderen van tanden en kiezen.

Ik beschouw mijzelf als een maatschappelijk betrokken tandarts. Dat betekent onder meer dat ik mij naast mijn werk in Den Haag ook inzet voor het uitvoeren van tandheelkundige noodhulp op basisscholen in Kenia, en dat ik wekelijks actief ben als vrijwilliger bij het buddy-project Den Haag.

Dentair

Een unieke luchtzuiveringsoplossing voor de praktijk voor U en onze veiligheid!

Nieuwe patiënt?

U bent van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het formulier.

Wilt u een afspraak maken?

Voor een periodieke afspraak kunt u een afspraak plannen. Voor spoed belt u direct met: