Francis Robin van As
tandarts

Ik ben Francis Robin van As, tandarts bij en eigenaar van de praktijk Tandheelkunde Sweelinckplein.

In 1978 haalde ik mijn diploma Tandheelkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heb ik twee jaar gewerkt bij de Tandartspraktijk Bachstraat in Amsterdam. In 1980 ben ik mijn eerste eigen praktijk gestart, aan de Van Boetzelaerlaan in Den Haag.  In 1998 ben ik met de praktijk verhuisd naar het Sweelinckplein. Daar maakt de praktijk deel uit van het Gezondheidscentrum Sweelinckplein, waarvan ik ook mede-eigenaar ben.

Buiten de algemene tandartsenzorg heb ik als specialisatie “ uitgebreide restauratieve tandheelkunde”, in situaties waarbij als gevolg van slijtage , meervoudig ontbreken van gebtiselementen  of verbeteren van esthetiek , een goede behandelplanning nodig is.

Daarom ben ik ook lid van de NVVRT (Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde) en de NVVE (Nederlandse Vereniging voor Endodontie) en heb ik een opleiding gevolgd bij de Dental Design Academy van Martijn Molenaar.

Hoewel ik inmiddels een jarenlange praktijkervaring heb, vind ik het onderhouden en vergroten van mijn kennis essentieel. Momenteel probeer ik, met veel plezier, mijn kennis over te brengen op mijn jongere collega’s in de praktijk.

Ik ben getrouwd met Joke, wij hebben twee dochters: Naomi en Anouk. Sport speelt in ons gezin een belangrijke rol: we houden van hockey, schaatsen, tennissen, golfen en fitnessen. Verder houd ik van gezelligheid, lekker eten en drinken en van mensen met een goed gevoel voor humor!

Dentair

Een unieke luchtzuiveringsoplossing voor de praktijk voor U en onze veiligheid!

Nieuwe patiënt?

U bent van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het formulier.

Wilt u een afspraak maken?

Voor een periodieke afspraak kunt u een afspraak plannen. Voor spoed belt u direct met: