In 1997 is het Gezondheidscentrum Sweelinckplein opgericht door een initiatief van tandartsen, artsen, fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen.

Samen willen we u graag allround service kunnen aanbieden.  U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor goede tandheelkundige zorg en mondhygiëne, maar ook voor huisartsenzorg, fysiotherapie, flebologie, sportgeneeskunde en dieetkundige hulp. Ook hebben we de beschikking over een bloedafnamelab.

  • Tandheelkunde Sweelinckplein Dit samenwerkingsverband van vier tandartsen, bijgestaan door vier assistenten en een mondhygiëniste kunt u vinden op de begane grond van het monumentale pand, aan een van de mooiste pleinen in Den Haag. We bieden algemene tandheelkundige zorg , met als bijzonder aandachtsgebied de Uitgebreide Restauratieve Tandheelkunde. Daarvoor werken we nauw samen met Tandtechnisch Laboratorium Excent.
  • Huisartspraktijk Verstappen Dokter Verstappen is een ervaren huisarts die veel aandacht geeft aan kwaliteit, klantvriendelijkheid en service, maar ook aan samenwerking tussen de verschillende zorgverleners in het gezondheidscentrum. Hij is tevens sportarts.
  • Huisartspraktijk Storm de Grave In deze praktijk leveren de huisartsen Ter Morshuizen en Storm de Grave goede zorg naar moderne maatstaven; zij leveren tevens flebologische zorg: behandeling van spataderen.
  • Fysioplein Deze praktijk is dé specialist in de regio Den Haag en Delft op het gebied van fysiotherapie en revalidatie bij gewrichts- en spierklachten.
  • Invorm: praktijk voor dieet- en sportvoedingsadviezen De diëtisten van dit centrum bieden u verschillende vormen van begeleiding: u kunt er terecht om gewicht te verliezen, maar ook voor tal van andere vragen rondom voeding. Naast individuele begleiding bieden zij sportvoedingsadvies, groepsbegleiding en voorlichting.

 

Tandheelkunde Sweelinckplein

070 - 345 50 40
info@tandheelkundesweelinckplein.nl
www.tandheelkundesweelinckplein.nl

 

Huisarts Verstappen

(070) 363 06 20
dokter@dokterverstappen.nl
https://www.dokterverstappen.nl/

 

Huisartspraktijk Storm de Grave

(070)-345 45 22

praktijk@stormdegrave.nl
www.stormdegrave.nl 

 

Fysioplein

(070) 345 11 09

info@fysioplein.nl
www.fysioplein.nl

 

Invorm: praktijk voor dieet- en sportvoedingsadviezen

(010) 265 33 06

info@invorm.net
https://invorm.net/

  

Nieuwe patiënt?

U bent van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het formulier.

Wilt u een afspraak maken?

Voor een periodieke afspraak kunt u een afspraak plannen. Voor spoed belt u direct met: